Kia Niro EV 64.8kWh Edition Advanced (2024) #5
Uitvoering | Niro EV 64.8kWh Edition Advanced |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Niet bij koud weer.
Ik ben nu na twee hybrides toe aan mijn derde Niro en ben na het ontvangen van een aanbieding overgestapt op een EV, deze EV heb ik nu bijna tien maanden in mijn bezit, moet zeggen het rijden is en blijft top, v.w.b het verbruik, bij KIA geven ze een actieradius op van 460 km , dit klopt wel bij warm weer, zodra de temperaturen onder de 10 graden komt, begint ook gelijk de ergernis, ik snap dat een batterij energie verliest bij koud weer, maar het laden tijdens koud weer duurt langer dan bij warm weer, na het laden geeft de app bv 440 km aan, bij het loskoppelen is het nog maar 360 km, tijdens het rijden verlies je veel energie met alleen de kachel op 1 , dit verlies is wel ruim 30%, en als je dan op de snelweg zit met dit verlies kan je voor een onaangename verrassing te komen staan en dat is niet prettig geloof me.
Al met al met deze ergernissen en de lange tijd dat je je auto moet missen omdat er geladen moet worden, voor mij geen EV meer maar terug naar de hydride.
PRIVATE LEASE Kia Niro

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid ExecutiveLine | Panoramadak | Lederen Bekleding | JBL Audio | Dodehoekdetectie | Stoel/Stuurwielverwarming | Stoelventilatie | Elektrisch bedienbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie
- 2022

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid ComfortLine | Trekhaak | Parkeercamera | Cruise Control Adaptief | Navigatie via Carplay |
- 2022

Kia Niro Edition 64 kWh | Navigatie | Parkeercamera | Stoelverwarming | Keyless Go |