AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Kia Niro EV 64.8kWh DynamicPlusLine (2023) #2

Uitvoering | Niro EV 64.8kWh DynamicPlusLine |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Eerste 3000km
Afgelopen 7 december deze nieuwe leaseauto mogen ophalen. Heb maar 11 maanden moeten wachten tot hij eindelijk geleverd werd.
Dezelfde dag er nog mee naar Frankfurt gereden voor een fabrieksafname. Door het koude weer moest ik tussentijds een keer laden.
Auto rijd erg lekker, laden gaat eenvoudig.
Ik heb bij de keuze van de auto niet goed gekeken naar de laadsnelheid.
van
7,5
PRIVATE LEASE Kia Niro

Kia Niro DynamicPlusLine 64 kWh | 3-FASE | NAVI | CAMERA | SCHUIFDAK | STUUR & STOELVERWARMING | ETC...
- 2022
€ 28.795

Kia Niro EV Edition Advanced 64.8 kWh | Full LED | Stoel & Stuur Verwarming | Navigatie | Climate Control | Cruise Control
- 2024
€ 37.740

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid 141pk DCT6 DynamicPlusLine I Navigatie | Parkeercamera | LED | Parkeersensoren | Schuif-/kanteldak |
- 2022
De basisversie van de Kia EV3 maakt het de Niro moeilijk – Back to Basics
Praktijkverbruik
Zo ver komt de ‘nieuwe’ Kia Niro EV in de praktijk
Praktijkervaring
Praktijkervaring Kia (e-)Niro: hoe goed is de tweede generatie?
Vergelijkende test