Kia Niro EV 64.8kWh DynamicLine (2023)

| Uitvoering | Niro EV 64.8kWh DynamicLine |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2023 |
| Jaar van aanschaf | 2023 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 13.600 km |
1 maand in bezit
Na 9 maanden wachten onze eerste electrische auto! Tot nu toe bevalt hij uitstekend, in het begin wel even zoeken wat voor een functionaliteiten er allemaal opzitten. Vooral het vooraf via de app aanzetten vd airco is fantastisch, nooit meer ruiten krabben! De auto rijdt geweldig. Fijne hoge zit, zeker voor lange mensen zoals ik, erg prettig! Afhankelijk van je rijstijl in de winterperiode wel hoog verbruik. Maar wij hebben een thuislader met zonnepanelen. Nog steeds erg tevreden!
Tussentijdse update
Bijna 3 maanden in bezit en nog steeds erg tevreden. Rijdt nog steeds heerlijk en het regeneratief remmen was in het begin wennen maar bevalt uitstekend!
Het verbruik in de winter is wel een stuk hoger en moest wat vaker aan onze thuislader.
Ook het op afstand aanzetten van de airco om de auto vlak voor vertrek op te warmen is heerlijk!.
Trekkracht is fantastisch, zeker in sportstand!
Tot de volgende review!
Half jaar en bijna 15.000km verder
Nog steeds een genot om in te rijden! Veel ruimte en comfort. Ik vind het regenererend remmen helemaal top! Je kunt zelf instellen hoeveel je wilt dat de auto regenereert en afremt als je het gaspedaal loslaat!
Verbruik is bij deze hogere temperaturen een stuk lager maar dan nog is de actieradius erg afhankelijk van je rijstijl!
Bediening infotainmentsysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Wel jammer dat Apple Carplay of Android Auto alleen via kabel verbonden kan worden!
Conclusie is dat ik nog steeds zeer tevreden ben en de prijs/kwaliteitverhouding is helemaal top!
Ben benieuwd hoe de auto het gaat doen komende zomervakantie naar Scandinavie, waarover ik in een volgende review mijn bevindingen zal delen!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Kia Niro 1.6 GDi PHEV ExecutiveLine | Trekhaak | Lederen Bekleding | JBL Audio | Dodehoekdetectie | Stoel/Stuurwielverwarming | Stoelventilatie | Elektrisch bedienbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie
- 2022

Kia Niro 1.6 GDi DynamicPlusLine | Panoramadak | Stoel/Stuurwielverwarming | Head-Up Display | Dodehoek detectie |
- 2022

Kia Niro 1.6 GDi HEV Dynamic Plus Line + Trekhaak "RIJKLAARPRIJS"
- 2023
PRIVATE LEASE Kia Niro

Met de Symbioz verslaat Renault hybride expert Kia in eigen spel want hij wint van de Niro

Autoverkoop-top 5: Kia Niro verovert tweede plaats

Nieuwe elektrische Kia rond de €45.000: EV3, Niro EV of EV6?

De basisversie van de Kia EV3 maakt het de Niro moeilijk – Back to Basics