Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine (2017)
Uitvoering | Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
een heerlijke auto
Na het lezen van allerlei reviews ben ik tot de conclusie gekomen, dat het aanschaffen van deze auto voor ons, in deze situatie de beste keus zou moeten zijn.
Ik voel me dus verplicht ook een review toe te voegen, zodat ook anderen (misschien) hier iets mee kunnen. In ieder geval is dit dus ook een dank aan de vele reviewschrijvers voor mij.
Auto rijdt heerlijk, mooie rustige wegligging. Fijne stoelen, mooi zicht. Stilte in de cabine. Gebruik toch nog 4.9, maar ik rij zuinig als een hobby, dus zoveel mogelijk in de ev stand proberen te rijden. Navigatie is niet uptodate. Dus gebruik ik liever mijn losse tomtom. Flitspalen e.d. worden nu weer gemeld.
Het zitcomfort van deze auto gaf de doorslag in vergelijking met de prius. (Toch ook een geweldige auto!!) Verder meer bagageruimte en de mogelijkheid van vlakke laadvloer met de achterbanken.
De "sportieve"stand heb ik nog niet onder de knie bij de automaat. Liefst reed ik electrisch maar we gaan veel met de CombiCamp op stap, dus...
Verder geinteresseerd of de phev nog gaat verschenen, want ik lees zojuist, dat regering de zaken wil herzien en het fiscaal aantrekkelijk wil maken voor de echte hybride auto gebruikers. Ik wacht het af.....
De sterretjes blijven steken of 4 stuks, want na deze afstand vind ik het nog te vroeg om te spreken over "uitmuntend".
PRIVATE LEASE Kia Niro

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine Automaat Clima Navigatie Goed Onderhouden! Inruil Mogelijk!
- 2018

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine Airco | Cruise Control | Navigatie | Camera | Trekhaak | Apple Carplay Android Auto | Dealer onderhouden | Isofix | NAP |
- 2018

Kia Niro 1.6i Hybrid DynamicLine