Kia Niro 1.6 GDi PHEV Launch Edition (2023)
Uitvoering | Niro 1.6 GDi PHEV Launch Edition |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Eerste indrukken
Na ontslag de auto van de zaak verruild voor een eigen auto. De nieuwe auto moet beschikken over elektrisch verstelbare stoelen met geheugen en redelijk zuinig zijn. Uit onderzoek bleek dat de Kia Niro Hybrid aan de gestelde eisen voldeed. Mijn vriendin kan er ook goed mee overweg. Auto besteld in augustus met levering in december. Dat is uiteindelijk eind januari geworden.
De auto is makkelijk te bedienen. Wel de automatische snelheidsaanpassing op de snelweg uitgezet. Ik reed 100 km ingesteld op de cruisecontrole. Na 6:00 uur in de morgen is dat de toegestane snelheid. De auto versnelde naar 120 km per uur. Niet de bedoeling. Voor het uitzetten even het instructieboekje geraadpleegd. Er zit genoeg in het multimediasysteem.
De auto rijdt soepel, het hybride systeem is geweldig in de file en in de bebouwde kom. Op de snelweg ligt het verbruik wat hoger als verwacht, maar met iets onder de 5 liter per 100 km is het nog te overzien. Er komt iets meer geluid van de banden binnen, maar de rest is dan ook redelijk stil. Gemiddeld rijd ik 1.000 km per week. We gaan zien hoe de auto zich houdt.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten4
PRIVATE LEASE Kia Niro

Uitgelicht aanbod

Kia Niro DynamicPlusLine 64kWh Automaat
- 2022

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine 10inch Navigatie // Add Cruise // Climate // Half Leder info Roel 0492-588951
- 2022

Kia Niro EV DynamicLine 64.8 kWh 204PK Warmtepomp, achteruitrijcamera, park distance control, elek. stoel, 17'' lichtmetaal