Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine (2022) #2

autoreview

Kia Niro
Kia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia NiroKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEVKia Niro PHEV

Signalement

UitvoeringNiro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022
KM-stand laatst10.080 km
Lezerswaardering: 30%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Tevreden

 • 10.080 km

Na bijna 20 jaar Mitsubishi gereden( laatste 12 jr ASX). Heel tevreden, maar doordat nieuwe ASX een frame van Renault kreeg, zijn wij gaan kijken voor een andere auto. Wel met veel pijn hebben wij dit gedaan.
Zo zijn wij overgestapt voor de KIA NIRO. Tot nu toe heel erg tevreden. Het is wel wennen vanwege automaat, maar wil nu niet anders. Hebben de auto nu 5 mnd en hebben al 10000km gereden. Zijn in het najaar en nu in Spanje.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Kia Niro

Arval
Kia Niro 1.6 GDi Hybrid Comfortline (5D/6A)
€ 490
 
Kia
Kia Niro 1.6 GDi Hybrid Comfortline (5D/6A)
€ 509
 
DirectLease
Kia Niro 1.6 GDi Hybrid Comfortline (5D/6A)
€ 518
 
Leaseplan
Kia Niro EV 64.8kWh DynamicLine (5D/CVT)
€ 714
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens