Kia EV6 77.4kWh GT-Line (2023) #2

Kia EV6 GT
Kia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6Kia EV6Kia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6 GTKia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6Kia EV6 GT

UitvoeringEV6 77.4kWh GT-Line
Bouwjaar2023
Jaar van aanschaf2024

fantastische auto

ik woon in Spanje en kreeg in februari 2024 een nieuwe KIA NIRO PHEV; in november bracht ik hem voor een 15.000km beurt naar de dealer. Tijdens het wachten liep ik de showroom binnen waar een KIA EV6 GT-line, grijs mat moonscape stond, die door de directeur van het bedrijf (met 12 filialen) gebruikt was. Ik was verkocht. Dezelfde week kocht ik hem na enig onderhandelen. Nu bijna 15.000km verder kan ik niet anders zeggen dan dit de beste auto is, die ik ooit gehad heb. Behoudens een probleem met de ICCU, integrated charging control unit, die na ca 3 weken vervangen werd. Voorheen heb ik bijna altijd Mercedes en BMW gereden, de laatste keer een Mercedes CLS, die zeer comfortabel reed, maar ik vind deze KIA toch beter. Alleen het navigatiesysteem is niet geweldig, maar nu gebruikt iedereen google maps, dus is het geen probleem. Ik kan niet zeggen, of ik weer een KIA zou kopen, want de ontwikkelingen gaan zo hard, dat ik alle opties open wil houden. Ik heb een rustige rijstijl, en haal over het algemeen ca 500km actieradius, heb een wallbox en betaal hier in Spanje 0,12ct per kwh, en krijg bovendien voor de meerproductie van mijn zonnepanelen 0,08ct per kwh. Als Hollander word je daar heel blij van. Overigens betaal ik hier ca 100 euro per maand aan energiekosten. Grote villa, met verwarmd (en gekoeld) zwembad, airco's, etc. Wie wil er na zijn pensionering eigenlijk nog in Nederland wonen??

PRIVATE LEASE Kia EV6