AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Kia Ceed Sportswagon 1.0 T-GDi DynamicPlusLine (2021)

Uitvoering | Ceed Sportswagon 1.0 T-GDi DynamicPlusLine |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Aanschaf Kia Ceed DynamicPlusLine Sportswagon
Aangezien we veel kosten aan onze vorige auto hebben gehad, en dit al een ouder model was, hebben we besloten om een nieuwer type te kopen mét garantie.
Tegenwoordig geeft Kia 10 jaar garantie, waardoor we nu tot 2031 of 150.000 km gedekt zijn op slijtagedelen na.
Het model ziet er fris uit, het infotainmentsysteem werkt prettig en is veel beter dan Ford Sync 2.
Het enige nadeel dat ik op dit moment kan noemen, is het rolgeluid van de banden. Dit was bij onze Ford nauwelijks hoorbaar, maar bij de Kia is het duidelijk aanwezig.
PRIVATE LEASE Kia Ceed

Kia Ceed Sportswagon 1.4 T-GDi DynamicLine
- 2020
€ 14.999

Kia Ceed Sportswagon 1.6 GDI PHEV DynamicLine I Navi I Camera I Keyless
- 2021
€ 20.945

Kia Ceed Sportswagon 1.6 GDI PHEV ExecutiveLine Automaat / Schuif-/Kanteldak / Cruise Control Adaptief / Elekt. Achterklep / Lederen Bekleding / Navigatie / Camera / Stoelverwarming / Stoelventilatie
- 2021
€ 23.885
Praktijkverbruik
Praktijkverbruik Kia Ceed: hoe zuinig is Kia’s C-segmenter?
Praktijkervaring
Praktijkervaring Kia Ceed: zo beoordelen eigenaren hun auto