Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited (2003)
Uitvoering | Grand Cherokee 2.7 CRD Limited |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
We hebben deze Jeep nu meer dan een half jaar en bevalt ons prima. We hebben altijd BMW gereden, maar wilden altijd al een echte Jeep. De Mercedes diesel motor doet prima zijn werk. Wel iets luidruchtig maar dat past wel bij de Jeep. Het verbruikt is ongeveer 1 op 10. Prima voor z’n zware auto. Wel wat kleine dingetjes gehad zoals: rubbers die los laten, kraakjes en piepjes in het dashboard en trillende buitenspiegel. We hebben ook een ratel in de motor die veroorzaakt word door de injectoren. Helaas worden deze niet vervangen onder garantie maar het kan geen kwaad. Inmiddels zijn we gewend aan het geluid. De stoel zittingen zijn wat zacht maar deze hebben we opnieuw laten opvullen en zijn nu weer helemaal goed. Al met al wel wat kleine dingetjes maar het is en blijft een fantastische auto. Het is tenslotte een Jeep! Een echte!
Rubbers vervangen en buitenspiegel vervangen alles onder garantie. Stoel laten opvullen niet onder garantie.