Jeep Avenger 54kWh 1st Edition (2023) #2
Uitvoering | Avenger 54kWh 1st Edition |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Was het wachten waard
Het was het wachten waard.
Auto rijd heerlijk, ziet er leuk uit.
Meer volgt.
Teleurstelling !!
Onderstaande schreef ik met vol enthousiasme, tot bij 8000 km de auto NIET MEER OP TE LADEN IS !
Het schijnt met de dealerschap model onmogelijk om door de dealer te laten kijken wat het probleem is.
Behalve Han Van Mossel Tilburg zorgt voor service hij pakt het op en probeert het zo snel mogelijk te beoordelen en op te lossen. Nefkens de nieuwe Jeep dealer omg Den Bosch-Eindhoven ik moet voor een huurauto betalen tot ze een keer tijd hebben om te kijken en als het dan garantie is, wat me duidelijk lijkt als een auto van een aantal maanden na 8000 km niet meer op te laden is, hoef ik vanaf die tijd de leenauto niet meer te betalen maar van moment van auto neerzetten bij dealer tot moment Nefkens een keer tijd heeft en bepaald heeft dat het garantie is zijn en blijven de kosten voor mij.
Dus ik raad u zeker na al meerdere mensen te hebben gesproken dat je je auto echt weken kwijt bent denk 🤔 goed na.
Ligt het aan mij of is het bijzonder dat ik fan ben? Als ik het eerste filmpje van de duurtest kijk heb ik echt zo iets van ben ik nou gek?
Al ruim 5500 km gereden en ja qua prijs heb ik een streepje voor de luxe uitvoering die ook verkocht is in het begin als 1st edition koste de auto 40500 rijklaar met de two tone kleur en zwart gele bekleding gele dashboard waar je nu allemaal extra voor betaald.
Ik heb daarvoor natuurlijk ook wel een risico genomen om met zonder ooit te zien te bestellen in december 2022 het was even wachten maar in november 2023 11 maanden later kon ik hem halen.
Het was het wachten waard het enige nadeel van deze koop is geweest dat de Jeep dealer waar ik de auto gekocht heb bij moment ophalen geen Jeep dealer meer was door het nieuwe agentschap model dat is ingevoerd. Dus voor garantie e.d. moet ik nu naar een andere dealer en zijn nog niet alle nieuwe Jeep dealers er klaar voor wat bijzonder is je bent dealer maar…
De auto zelf was het het wachten waard ja zeker en stoor ik me als dagelijkse en ja kritische autorijder aan de dingen die in het duurtest filmpje worden genoemd ? NEE als je je radio normaal aan hebt staan hoor je idd de richtingaanwijzer maar niet overdreven hard en storend ook de easter eggs vallen niet meer op of moet zijn dat je gaat zoeken of er echt zelf op gaat letten.
De auto rijd lekker en comfortabel waar je wel even aan moet wennen is dat de ramen heel snel aanslaan als je gaat rijden en dat je blazer dan om Max moet zetten om weer snel een beetje te kunnen zien, wat ik tegenwoordig doe is de voor conditionering 10 min voor vertrek aanzet.
Al met al zeer tevreden en nogmaals als je hem nu moet kopen met dezelfde opties ben je zo’n € 5000,- meer kwijt en dat is een hoop geld en bij mij ligt de grens voor een auto wel bij €40000,- en dan zou ik moeten gaan voor een minder luxe uitvoering en nee dat zou ik nooit doen als ik zoveel geld uitgeef wil ik ook luxe.
Update 14000km
Na het probleem met opladen geen problemen meer gehad, als ik kijk zou ik op dit moment geen andere auto willen. Qua model doet ook wel de gele kleur met zwart dak en het lekkere rijden ben ik uitermate blij met mijn Jeep Avenger
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Jeep Avenger