Hyundai Lantra Wagon 1.6i GLS (2000)

Hyundai Lantra Wagon

UitvoeringLantra Wagon 1.6i GLS
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000

Het is een hele prettige ruime auto. Je hebt ontzettend veel waar voor je geld. Voor een heel redelijk bedrag heb je toch een uitrusting waarvoor je bij de concurrenten toch flink in de buidel moet tasten. Ik zelf heb er nog airco en lichtmetalen velgen onder laten zetten, maar voor de rest zat alles er op en er aan. De motor voldoet verder aan de eisen die ik er aan stel. De auto heeft mij nog nooit in de steek gelaten dus ik kan alleen maar tevreden zijn over deze auto. Ook over de dealer niets dan lof. Kleine reparaties hoeven niet te worden betaald. En de service is echt uitstekendd. De onderhoudskosten zijn ook laag, dit maakt voor mij het hoge brandstofverbruik helemaal goed.

Een groot nadeel aan deze auto vind ik het verbruik. 1:12 vind ik een behoorlijk verbruik voor een 1.6 motor. Daarnaast is deze auto erg week in bochten. Een ander nadeel vind ik het formaat van deze auto, deze is erg misleidend. De auto lijkt niet echt groot, maar als hij in een parkeervak staat dan steekt hij aan alle kanten uit. Dan blijkt het toch wel een aardig slagschip te zijn.

Tot nog toe zijn alleen de dakrails vervangen. Deze begonnen namelijk af te bladderen. Dit is echter onder garantie gebeurd dus dat maakte niet zo heel veel uit.

10,0