Hyundai Lantra Wagon 1.6i GL (1996)
Uitvoering | Lantra Wagon 1.6i GL |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
aanschaf
na 10 maandjes in een hyundai excel gereden tehebben waar van alles niet aan deugde toch besloten wel weer een hyundai tekopen. Dit keer een Lantra Wagon. Een fijne auto maar hij is niet lang gebleven weederom 10 maanden.
De lantra was een fijne reis auto veel ruimte en goede prestaties. Hij kon goed mee komen met het verkeer en hij had een goed verbruik. De auto was wel erg kaal uit gevoerd er zaten toen geen extra opties op de auto waar door het instappen achter in bijvoorbeeld niet altijd even prettig was. Want je moest eerst de deur van binnen uit van het Slot halen.
De auto heeft ons wel erg veel problemen geleverd. Achteraf bleek alleen de injectie kapot tezijn maar de dealer wou niet naar ons luisteren. De dealer had in middels het hele blok al vervangen behalve de injectie en we waren het goed zat toen die het weer begaf. We zijn opzoek gegaan naar wat anders en toen wou de dealer wel de injectie vervangen en weg was het probleem. Maar dat was al telaat want we hadden al een andere auto aan geschaft.
Plus en min punten
Min:
- kwalitijd ver tezoeken
- erg saai van binnen
- erg kaal
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee