AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Hyundai Ioniq 5 77.4kWh Style (2022)
Uitvoering | Ioniq 5 77.4kWh Style |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Onbetrouwbare actieradius
De auto rijdt comfortabel maar verbruikt behoorlijk veel kWh.
De stoelverwarming staat uit, alleen de kachel staat aan en ik laat de auto altijd zoveel mogelijk uitrollen. De maximum snelheid die ik rijd zal de 100 niet overschrijden. De auto heeft 77.4 kWh aan boord waar ik ca. 300 km mee kan rijden, dus 4,4 km per kWh.
Hyundai zegt dat 450 km haalbaar moet zijn maar dat heb ik ondanks diverse protesten bij Hyundai en dealer nooit kunnen halen. Jammer dat ik daarom straks afscheid ga nemen van deze mooie auto.
7,0
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 Lounge 73kWh 217pk Zonnepaneel Premium Audio | Carplay | Solarpanel | Adaptive Cruise | Voorstoel met geheugen | Elektrische trekhaak | Dodehoek detectie | Elektrische achterklep | Head-up display | Stoelventilatie
- 2022
€ 35.400

Hyundai Ioniq 5 Lounge 77.4 kWh | Stoelverwarming | Bose Audio | Stuurverwarming | Warmtepomp | Stoelverkoeling | Lichtmetalen velgen | Lederen bekleding
- 2024
€ 39.940

Hyundai Ioniq 5 Project 45 AWD 73kWh
- 2021
€ 33.399
Reportage
Abarth 500e, Mini Cooper SE, Hyundai Ioniq 5N: met welke EV de meeste lol?
Test: Hyundai Ioniq 5 N - Het bewijs dat elektrisch ook leuk kan zijn!
Autotest
Test: Hyundai Ioniq 5 N – Ouderwets spectaculair door plofjes en neptoeren en zo klinkt dat
Praktijkervaring
Praktijkervaring Hyundai Ioniq 5: hoe goed is ‘upmarket’ EV?
Nieuws