Hyundai Ioniq 5 77.4kWh Connect (2023) #3

Uitvoering | Ioniq 5 77.4kWh Connect |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Na 21 maanden
Alweer 21 maanden elektrisch rijden. Leuk, lekker en voordelig. Kan in 95% van de keren dat ik moet laden in mijn eigen garage de stekker er in doen. Voldoende zonnepanelen op het dak doen de rest. Ook met een caravan achter de auto is een prettige ervaring.
ICCU geeft de geest en een heel beroerde service
Op 24 april valt de auto in storing. Wegenwacht kan niets uitrichten en dus afgesleept. Na diverse mailtjes en telefoontjes naar de dealer uiteindelijk te horen gekregen dat de ICCU de geest heeft gegeven. Wanneer de auto weer kan rijden is tot op heden (6 mei) niet duidelijk. Gevolg: geen auto, want Hyundai levert 4 dagen vervangend vervoer en daarna wordt het lopen, fietsen of het OV, maar dan wel rekening man. Voor een auto van net iets meer dan 2 jaar oud had ik vanuit Hyundai meet verwacht. Communicatie is zeer bedroevend en mijn tevredenheid over het merk en dealer is aanzienlijk gedaald.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 Connect 73kWh | Rijklaarprijs !
- 2021

Hyundai Ioniq 5 Lounge AWD 77.4 kWh 325PK | LEDER | EL. STOELEN | Head-UP
- 2023

Hyundai Ioniq 5 Lounge 73kWh | APPLE CARPLAY - ANDROID AUTO | ELEKTRISCHE VOORSTOELEN | ACHTERUITRIJCAMERA | STOELVERWARMING VOOR + ACHTER | BOSE AUDIO |
- 2021