Hyundai Ioniq 5 73kWh Lounge (2021) #4
| KM-stand bij aanschaf | 12 km |
| KM-stand laatst | 7.780 km |
Wat een zalige wagen
7007 km/ 372 €/ 1051 kw/ 5,30€/ 100 km/ 16.97 kw/ 100 km
Na twee maanden, de eerste stand van zaken opgemaakt en ik kan zeggen dat dit een perfecte wagen voor mij en mijn gezin is, ruim, comfortabel, zuinig, gewoon om elke dag de weg op te gaan, op de afstand van 7000 km zijn snelweg, stad, landwegen, vakantieritten in de bergen inbegrepen, bij 120 km +- 20 kw, 100 km +- 16,5 kw, stad en bergritten verbazing wekkend maar 12 4 tot 13,5 kw op 100 km, nu heb ik met een volle batterij een rijbereik van 565 km, ongeloofelijk.
En de kers op de taart is, dat op onze vakantiebestemming twee gratis snellaadpalen ter beschikking zijn, een grote proficiaat aan de stad en de EU promotie voor EV rijden, mag meer gebeuren.
Het thuisladen met zonnepanelen en thuisbatterij houd het daarbij ook nog goedkoop.
Ik denk dat wij een goede keus hebben gemaakt om van de Mazda CX5 diesel over te stappen, juist op tijd om de zotte dieselprijzen te vermijden.
Hzt leuke aan de Ioniq 5 is dat er bijna elke dag iemand stopt om een babbeltje te slaan over de wagen, hij springt zo in t oog en is zo gekend, dat iedereen geinteresseerd is??
Just love it
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Hyundai Ioniq 5 Style 73kWh | Trekhaak | Navigatie | Climate Control
- 2021

Hyundai Ioniq 5 Lounge 77.4 kWh / SOH 100% / Fabrieksgarantie tot 02-2028 / Dealer onderhouden / CCS snellader / 1.600 kg trekgewicht / WLTP 507 km / HUD / Camera 360° / Navigatie / Apple Carplay Android / BOSE / Elektrische achterklep / Stuur- Stoel & Achterbank verwarming /
- 2023

Hyundai Ioniq 5 Style 73kWh Trekhaak/Led/PDC/Navi/Fabrieksgarantie
- 2022
PRIVATE LEASE Hyundai Ioniq 5

Populaire EV's Tesla Model Y, Kia EV6 en Hyundai Ioniq 5 als occasion richting €25.000

'Moet ik koelvloeistof van mijn Hyundai Ioniq 5 bij 60.000 km vervangen, ik laad nooit snel?'

'Te vroeg om na verhoging MRB al conclusies te trekken over tweedehands EV-markt'

Abarth 500e, Mini Cooper SE, Hyundai Ioniq 5N: met welke EV de meeste lol?