Hyundai Ioniq 5 73kWh Connect+ (2021) #5

Uitvoering | Ioniq 5 73kWh Connect+ |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Met recht een lounge
Ik heb de Ioniq 5 nu 2 jaar en rij ruim 1000 km per week. Ik laad op via mijn zakelijke laadpaal elke dag als ik naar mijn werk ga.
Een heen en terugreis naar mijn werk is 230 km dus prima om met een gemiddelde actieradius van 360 km heenweg overdag met max 119 km p/u en in de avond terug met max 140 km per uur.
Het grootste voordeel van deze auto is rust achter het stuur heerlijk loungen naar mijn werk.
De rij-hulpsystemen gebruik ik optimaal zeker 90% van de tijd. Alleen het wisselen van baan zet ik uit dit werk helaas niet goed. Maar voor de rest is het een stille auto, zeer betrouwbaar tot nu toe. Ik rij op all season banden en nog steeds de eerste set, dus slijtage van de banden valt erg mee.
Bediening van alle functies in de auto werkt perfect gezien al de fysieke knoppen. De Bose geluidsysteem is subliem met een uitstekende geluidskwaliteit.
Kortom zeer tevreden.
PRIVATE LEASE Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 Connect+ AWD 73kWh | 325pk! | Dealer onderhouden | Navi | Leder
- 2022

Hyundai Ioniq 5 Lounge 73kWh ORIG. NL. NAP KM. | MEMORY SEAT | HYUNDAI GARANTIE T/M 11-2026
- 2021

Hyundai Ioniq 5 Connect AWD 73kWh TREKHAAK | HYUNDAI GARANTIE T/M 3-2027