Hyundai Inster 49kWh Evolve (2025)
Uitvoering | Inster 49kWh Evolve |
Bouwjaar | 2025 |
Nog geen week in bezit en al in Portugal
We hadden hem koud 1 week en toen zijn we er mee naar Portugal vertrokken. We hadden in eerste aanleg gepland 1 overnachting in Zuid Frankrijk vlakbij de Spaanse grens maar dat werden er uiteindelijk 2. Eerste deel verliep volgens planning zes keer snelladen. Ook deel twee had zo kunnen verlopen alleen een storm gooide roet in het eten en daarom besloten we een extra overnachting te doen. Het snelladen ging boven verwachting goed en snel. De auto rijdt heerlijk, hulp systemen zijn echt behulpzaam en niet irriterend. Het verbruik is boven verwachting zuinig als je niet gaat racen tenminste 15kw per 100km bij 90. Als we 100 deden ging deze naar de 16.3. Deel 2 als we terug zijn.
Terug van vakantie
Zoals beloofd een update als we terug zijn. Nou weer een ervaring rijker elektrisch richting portugal. Grootste tip voor toekomstige reizigers tesla snelladers en een abbo, als ik zie hoeveel we daarmee bespaard hebben en het gemak. Tweede tip voor diegene die naar portugal en spanje gaan. Vooral portugal hier werken de passen die je elders gewend bent niet automatisch houd daar rekening mee Shell deed het en was bij kans vaak ook nog de goedkoopste maar de lokale MIIO app is heel bruikbaar wel iets duurder. Maar nu waarom ik hier ben de auto. Tja het is anders rijden maar niet minder aangenaam de inster heeft ten op zichte van onze vorige kilometer vreter (dacia Sandero) meer electronica aan boord en dat is zeker met lange reizen een verademing. De automische snelheidregelaar met afstand en lane assistent was weergaloos. De ingebouwd kaarten waar we in het begin nog afstandig van waren (android auto fans) heeft goed zijn werk gedaan. Uiteraard was het nog afkicken van oude gebruiken. Maar deze auto went snel. Grootlicht assistent wat een handige uitvinding vooral tijdens die nachtelijke ritten op onverlichte wegen. Stuurverwarming nooit maar koude handen voor vrouwlief. Stoelverwarming voor een warme kont. De achterbank die goed verstelbaar is ook voor lange mensen zodat we in portugal ook de ouders met gemak mee konden nemen ergens heen. Het vooraf kunnen verwarmen of koelen van de auto via de app en het kunnen volgen van tig statussen van de auto zelf. Het alarm wat er ook op zit en ons al twee keer verrast heeft, positief overigens want wie wil zijn auto nu niet beveiligd hebben. Tja en zo kunnen we lang doorgaan hij doet wat hij moet doen en dat is fijn rijden. Het verbruik is ons meegevallen in die zin als je er goed mee om weet te gaan. Je kunt een verbruik van rond de 14 kw per 100 km realiseren als je je snelheid er op aanpast 90 tot 95 km per uur. Dat heeft een grotere range als voordeel waardoor je je stops kunt inperken. Dit moesten we nog wel leren waar we op de heenweg iets sneller wilde zijn en uit risico vermijding vaak wat sneller gingen laden deden we dat op de terug weg minder en konden zo vaak 60 tot wel 100 km verder komen zonder in angst te zitten of we het wel haalden. Als de reis is ingedaald nog een korte update vergeet vast tig dingen.
PRIVATE LEASE Hyundai Inster

Hyundai Inster Pulse 49 kWh Volledig Elektrisch automaat met Navigatie en Lichtmetalen velgen Uit voorraad leverbaar! UPGRADE VOORDEEL

- 2025

Hyundai Inster Pulse 49 kWh / €1300,- Voordeel Op Nieuwprijs / Rijklaarprijs / Direct Leverbaar / Winter Pack