Hyundai i10 (2013)

autoreview

Hyundai i10 (2013)

Signalement

Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013
KM-stand laatst108.000 km
Lezerswaardering: 20%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nieuw gekocht, 5 jaar gereden

 • 108.000 km

Auto nieuw, gekocht met financiële hulp, op afbetaling, maar met 5 jaar garantie, die heb ik wel nodig gehad, 1e jaar geleden stabilisator stang links vervangen onder garantie, 2de jaar stang rechts, 3de jaar vastzetten aandrijfstang, 4de jaar vastzetten aandrijfstang, begin 5de jaar volledig nieuwe motor onder garantie, daarna bergafwaarts.. Daarom ook snel weg met me autootje, alles trilde los, ruitenwissers, verlichtingunits, ruitenwisservloeistof reservoir (in die volgorde), daarom op zoek naar iets anders, gevonden i20, 5 jaar ouder, iets groter, iets veiliger en bijna 60 pk meer, ik had zelf de i10 pro 69 pk, met verstevigd onderstel, makkelijk met 60 door de bocht, alleen zat je in de verkeerde versnelling of had ik de airco aan dan viel je in zo'n luchtzak no power, heb ik nu geen last meer van...

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Hyundai i10

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens