Hyundai Coupé 2.0i F (2004)

Hyundai Coupé
Hyundai CoupéHyundai CoupéHyundai CoupéHyundai CoupéHyundai CoupéHyundai CoupéHyundai CoupéHyundai Coupé - interieurHyundai Coupé - interieur

UitvoeringCoupé 2.0i F
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Toen ik op zoek was naar een wagen kwam ik ineens aan een Hyundai garage waar ik de prachtige Coupé zag staan.

Ik was meteen verkocht en heb hem nog geen maand erachter besteld, 3 weken later was hij in mijn bezit.

Ik heb de 1600 gekocht met 105 pk (die verkopen ze niet in Nederland dacht ik, daarom dat die hier ook niet op de site staat).

Positieve dingen aan de wagen :

- gemakkelijke en comfortabele zetels
- zeer grote kofferruimte
- Schakelen gaat zeer vlot
- De remmen grijpen zeer rap vast, de eerste keer dat ik ermee reed zat ik bijna door men voorruit doordat ik gewoon was om het rempedaal redelijk diep in te drukken ;)
- sturen gaat zeer direct
- rijd heel zacht
- Brillenhouder in hemel van wagen en bekerhouders zijn zeer gemakkelijk
- Heel betrouwbaar

Negatieve dingen aan de wagen :

- kleine ruimte achterin voor passagiers, wat niet raar is voor een coupé. wel zeer goed voor kinderen. (niet echt een groot nadeel voor mij)
- Verbruik durft soms wel serieus verschillen. De ene keer heb ik een verbruik van 8.03 liter en de andere keer een verbruik van 11.34 liter (dit met dezelfde rijstijl)
- Bumper slecht gespoten

Toen ik de wagen gekocht heb waren en niets van problemen aan te zien.

Toen ik hem voor het eerst zat te kuisen merkte ik stukken op de bumper die toch slecht gespoten waren (in blaasjes) , ik heb dit gemeld aan de garage en 3-4 maand later nog niets van gehoord, ik had teruggebeld naar de garage en die hadden gezegd dat er binnen een paar weken iemand ging komen van de fabriek en ze gingen mij opbellen om eens langs te komen hiervoor. (daar heb ik een maand later nog niets van gehoord)

Voor de rest nog niets van problemen gehad met de motor / interieur van de wagen.