Honda Insight 1.3 i-VTEC Trend (2013)

autoreview

Honda Insight
Honda InsightHonda InsightHonda InsightHonda InsightHonda InsightHonda Insight

Signalement

UitvoeringInsight 1.3 i-VTEC Trend
Versnellingen1, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2016
KM-stand bij aanschaf37.500 km
KM-stand laatst198.559 km
Lezerswaardering: 11%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne, zuinige en betrouwbare auto

 • 37.500 km

De auto tweede hands gekocht bij Hondadealer AutoHerven in Den Bosch. Zag er toen heel netjes uit. Alleen de rechter velg aan de voorkant was op de rand nogal beschadigd.
Hiervoor had ik van dezelfde dealer een Civic Hybride gehad waarmee ik ongeveer 185000 km heb gereden tot volle tevredenheid. Omdat ik toen wat onkosten ging verwachten die waarschijnlijk de restwaarde binnen enkele jaren ging overstijgen heb ik uitgekeken naar een vervangende auto. Die trof ik aan bij deze Insight. De auto had op het moment van aankoop ongeveer 37500 km gereden maar was wel al bijna vijf jaar oud. Tot op heden ben ik er zeer tevreden mee. Wel heb ik ongeveer een half jaar geleden de sporing voor laten controleren omdat de voorbanden nogal rond en voortijdig sleten. Ik vermoed dan dit te maken had met de wielrand beschadiging die ik had geconstateerd bij aankoop. Daarna heb ik, na het laten monteren van twee voorbanden, geen enkele klacht meer. De auto heeft het voordeel dat de achterbank rugleuning kan worden neergeklapt. Dat is duidelijk een voordeel bij mijn gebruik.
De wagen rijdt bijzonder rustig en is heel zuinig. Ook op lange afstanden is hij zeer comfortabel. Tijdens vakanties rijdt ik er zeer grote afstanden mee dus ik kan het beoordelen.

Ingeruild tegen een Civic

 • 198.559 km

Ingeruild

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens