Honda Civic 1.8i-VTEC Executive (2007)
Uitvoering | Civic 1.8i-VTEC Executive |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Onze vorige civic (type 1.6 ESI) nieuw gekocht. Ruim 15 jaar en 150.000 km gereden.
Ziet er nog erg mooi uit, en is nog lang niet versleten. Is nu van onze zoon.
Eerst wel rondgekeken naar andere merken, zoals een BMW 120 en Volvo C30 en Audi A3
En na een nacht slecht slapen toch weer voor de Honda gegaan.
Nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Mijn vrouw is er ook erg blij mee. Zij wilde graag het panorama dak, en ik de 18’ black chromen wielen.
Ik ben altijd al gek geweest op de techniek en het onderstel van Honda. De nieuwe heeft electrische stuurbekrachtiging en stuurt superstrak, ook wegens de brede, platte banden. Maar is toch niet oncomfortabel.
Onlangs waren we met familie bij de Makro. Zegt mijn zwager, jammer dat ik die tuinkachel/ barbeque niet kan meenemen. Met mijn Golf zet ik zo’n doos voorin .Ik zeg die kan wel mee. De doos was ongeveer 70/70/70 cm.
Alle boodschappen in de onderste kofferbak, klep erop. Nu lijkt de kofferbak weer leeg. Kachel erin en klep dicht. Super zeg. Vanbuiten een sportwagen en vanbinnen een ruime gezinswagen. Met zelfs nog veel extra ruimte onder de achterstoelen.
Alles voelt erg degenlijk aan. De afwerking is ook erg goed.
Al die luxe van zo’n moderne auto is toch ook wel handig. o.a een dubbele dagteller. De ene gaat vanzelf op 0 bij volgooien en de andere b.v voor een rit. Zelf kun je enkele instellingen van de computer wijzigen.
Wie weet kunnen mijn vrouw en ik er weer 15 jaar van genieten.
Geen problemen.