Honda Civic 1.4i LS (2001)

autoreview

Honda Civic 1.4i LS (2001)
Honda Civic 1.4i LS (2001)Honda Civic 1.4i LS (2001)Honda Civic 1.4i LS (2001)Honda Civic 1.4i LS (2001)Honda Civic 1.4i LS (2001)Honda Civic 1.4i LS (2001)Honda Civic 1.4i LS (2001)

Signalement

UitvoeringCivic 1.4i LS
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf126.000 km
KM-stand laatst139.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

1e ervaringen

 • 136.000 km

Het was een grote verandering van de Shuttle naar de Civic, maar dit wisten we van te voren. Na 10.000km gereden te hebben zijn we eigenlijk grotendeels positief over deze auto. Hij rijdt ondanks de 1.4 krachtbron heel goed met het overige verkeer mee. Het schakelen gaat soepel, wat overigens wel fijn is, omdat je regelmatig moet "roeren" om de vaart erin te houden. Qua afwerking vind ik het interieur een beetje goedkoop aandoen, zeker in vergelijking met de Shuttle. Het verbruik ligt gemiddeld op de 1:15 wat wij zeer acceptabel vinden. Volgende week gaan we inclusief caravan en dakkoffer naar Oostenrijk op vakantie. De ervaringen zal ik binnenkort met u delen.

Terug van vakantie

 • 139.000 km

Terug van een geslaagde vakantie in Oostenrijk en Italië. De Civic heeft het eigenlijk boven verwachting gedaan. Met carvan en dakkoffer over de Fernpas en Reschenpas gaf geen probleem. En het een verbruik van 1:8,5 vindt ik het nog heel netjes. We wisten, bij voorbaat natuurlijk al, dat het niet over zou houden qua snelheid en power. Maar op de snelweg konden we goed meekomen met het vrachtverkeer. Op de heuvels veelvuldig schakelen tussen 3 en 4 en het toerental op 4000rpm houden is het devies. Al met al zijn wij tevreden en gaan de volgende vakanties met vertrouwen tegemoet.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens