Ford Ka 1.2 Cool & Sound (2012)

autoreview

Ford Ka
Ford KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord KaFord Ka

Signalement

UitvoeringKa 1.2 Cool & Sound
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf9.600 km
KM-stand laatst17.654 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne car

 • 17.654 km

veel is er inmiddels geschreven over deze nieuwe ka. Ik had natuurlijk ervaring met het vorige model en deze is mij qua schakelen en rijden ( wegligging) altijd goed bevallen en heeft probleemloos dienst gedaan zo,n 7 jaar. Op een airco probleem na maar dat was voor 80,- te verhelpen. Nadat ik eerst nog een paar andere carretjes had vergeleken : skoda, vw ( vond ik minder rijden) nissan micra ( ook een fijn karretje) belde de ford dealer mij of ik toch nog niet even wilde langskomen. Ik stond op 500 mtr afstand van de nissan op de deal rond te maken. Maar ford wilde zijn inruil prijs herzien en had een paar ,, nieuwe,, occasions . Ik ging dus toch nog maar even naar ford een proefritje maken. En ik voelde me gelijk weer thuis! Deze ka zag er blitser uitbdan mijn oude en hij reed heel volwassen. Was een 4 cilinder en de radio klonk ook nog eens goed! Ik heb hem inmiddels al ruim anderhalf jaar en benprima te spreken erover. Wel maakte mijn achterklep veel lawaai tijdens het rijden, de garage kon niets vinden en heeft mijn hoedenplank verwisseld. Achteraf ontdekte ik datde rubberen nopjes van de achterklep eruit gevallen waren . Je kreeg dus metaal op metaal. 2 dempingsdopjes en probleem opgelost!

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens