Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)

Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)
Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)

UitvoeringFocus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2021

Gefocused

Fijne, goed sturende chique cabriolet van Ford. In de kleurstelling zoals ik hem rij, vind ik hem het mooiste.
Ik heb heel veel ervaring met Ford modellen door de decennia heen.

1.6 101pk had iets meer vermogen mogen hebben. Ik had uiteraard ook voor de betrouwbare 2.0 kunnen kiezen. Voor de ritten die ik/wij ermee maken is 1.6 voldoende.

Het is een cruise auto en geen sportieve auto voor gebruik. "kappie" open en genieten.

De auto is netjes (dealer) onderhouden.
Hij zit netjes in zijn spullen als Titanium uitvoering met de hele goed Sony radio. (Ik ken deze uit mijn Mondeo mk4)

Verbruik met mijn gebruik/afstand rijden van de Focus vind ik heel netjes, Gemiddeld 1 op 12 op E5 brandstof.
Met een 50 liter tank kan je met veel constante snelheden ruim 650 uit een tank halen.

Open rijden is een genot, ik zit goed (1.81 mtr) achter de voorruit zonder tegen de dakrand aan te kijken.

Materialen in de Focus zijn goed en fijn aanvoelend. Het leder is van goede kwaliteit.

Binnenkort APK en grote beurt uit laten voeren.
Maar vooral genieten van de deze Ford.

4,8

PRIVATE LEASE Ford Focus

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens