Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium (2007)
Uitvoering | Focus Coupé-Cabriolet 1.6 16V Titanium |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Gefocused
Fijne, goed sturende chique cabriolet van Ford. In de kleurstelling zoals ik hem rij, vind ik hem het mooiste.
Ik heb heel veel ervaring met Ford modellen door de decennia heen.
1.6 101pk had iets meer vermogen mogen hebben. Ik had uiteraard ook voor de betrouwbare 2.0 kunnen kiezen. Voor de ritten die ik/wij ermee maken is 1.6 voldoende.
Het is een cruise auto en geen sportieve auto voor gebruik. "kappie" open en genieten.
De auto is netjes (dealer) onderhouden.
Hij zit netjes in zijn spullen als Titanium uitvoering met de hele goed Sony radio. (Ik ken deze uit mijn Mondeo mk4)
Verbruik met mijn gebruik/afstand rijden van de Focus vind ik heel netjes, Gemiddeld 1 op 12 op E5 brandstof.
Met een 50 liter tank kan je met veel constante snelheden ruim 650 uit een tank halen.
Open rijden is een genot, ik zit goed (1.81 mtr) achter de voorruit zonder tegen de dakrand aan te kijken.
Materialen in de Focus zijn goed en fijn aanvoelend. Het leder is van goede kwaliteit.
Binnenkort APK en grote beurt uit laten voeren.
Maar vooral genieten van de deze Ford.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten5
PRIVATE LEASE Ford Focus
Uitgelicht aanbod

Ford Focus CC - 2008 - 303.929 km - Klokje Rond

Alvast voor de zomer: vijf cabrio's met stalen klapdak

Ford Focus Coupé-Cabriolet 2.0 16V Titanium (2007)

Ford Focus Coupé-Cabriolet (2006) - Test

Praktijkervaring Honda Jazz: eigenaren over hun hybride mini-MPV