Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2010)

Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2010)

UitvoeringFiesta 1.25 82pk Titanium
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

Mijn eerste nieuwe auto

Mijn eerste nieuwe auto,

Maandag 10 mei was het zover, we konden onze nieuwe Ford Fiësta (sensation editie) ophalen. Heel erg blij maar toch ook wat gemengde gevoelens na het inleveren van de Alfa met 2x zoveel vermogen en automaat. Maar goed, er zaten zo veel kosten aan te komen dat het tijd voor wat anders, zuinigers werd.

Week 1: Hij rijd goed, ligt als een blok op de weg, alleen lijkt het er op dat de moter iets inhoudt. Het gemiddelde verbruik valt niet tegen, we hebben alleen korte stukken gereden en het is nu 1 op 14. De bleutooth en Usb aansluiting zijn ideaal het gebrek aan vermogen valt erg mee.

Week 2; paar langere ritten gemaakt en de auto doet het erg goed. Vooral de beenruimte voorin is erg goed, als je wil kan je met gestrekte benen (en ik ben 1.87m) zitten op de bijrijdersstoel. De bestuurderspositie is ook goed en vooral de stuurbediening bevalt erg goed. Het gemiddelde verbruik op de lange stukken vind ik erg netjes ruim 1 op 16 (en gewoon lekker doorgereden).

Week 3: De Bleutooth stopt ermee, hij pakt altijd gelijk op zodra je instapt, maar doet nu niks. Zowel de telefoon van mij als van mijn vrouw pakt hij niet op. Na enig proberen, contact weer uit enz pakt hij weer op maar nu werkt de usb aansluiting ineens niet meer. Na verschillende pogingen geef ik het maar op, maar nu werkt ook de bleutooth niet meer, balen!
Gebeld met de dealer en waarschijnlijk is er een module kapot, dus dat is niet in 2 minuten gemaakt, aangezien we komende tijd het erg druk hebben afspraak gemaakt voor over 2 weken.

Week 4: Na starten en wegrijden lijkt de Fiësta even een brandstof te kort te hebben en valt hij bijna uit, dit is maar heel even maar toch maar de garage gebeld dat ze daar ook even naar moeten kijken. Verder bevalt de Fiësta nog steeds erg goed en mis ik de Alfa nog voor geen moment, de moter lijkt verder wel goed los te zijn en trekt nu goed door. Wordt vervolgd