Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2010)
Uitvoering | Fiesta 1.25 82pk Titanium |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
auto opgehaald
31-12-2011 14:00
Na 1 week wachten dan eindelijk onze nieuwe aanwinst mogen ophalen en ford fiesta 3dr 1,25 82pk,vision blue, titanium + het x pack.
De auto is voorzien van allemaal leuke dingetjes die we de komende tijd is grondig gaan uitproberen.
update 1:
momenteel 390 km op de teller, vooral nog km in de stad dus het verbruik zit nu hoog. 8,0/100 hoop dat dit de komende tijd zal zakken.
update 2: 1000 km.
zow de 1000ste km is bereikt in onze ford.
De auto voldoent nog steeds aan de verwachtingen die we hadden.
Ook al is het geen streepen trekker hij komt lekker mee ik het verkeer.
Het interieur is mooi, stoelen zitten goed en stevig en hebben voldoende steun en verstellings mogelijkheden.
Van uit je stoel zijn alle knopjes en hendels goed te bedienen en alles is duidelijk afleesbaar, al had de radio bediening op het stuur wel wat uitgebreider mogen zijn, nu kan je van nummer/ zender verandere en zenders zoeken en het geluid veranderen. en helaas niet in je radio menu komen dat moet door middel van de knop bij de radio.
Het stuur ligt lekker in de hand.en de auto laat zich makelijk sturen door het verkeer.
Het verbruik kan beter wij halen momenteel en verbruik van 7,8li/100 km dat komt uit op de 1 op 12 ong.
Dit zal vooral komen door de vele km in de stad.