Ford C-MAX 1.0 EcoBoost 125pk Edition (2014)

Ford C-MAX 1.0 EcoBoost 125pk Edition (2014)

UitvoeringC-MAX 1.0 EcoBoost 125pk Edition
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014

Mechanische gebreken na 4 mnd

Rabbit Service Ford Ardea te Den Haag Binckhorst.

Remschrijven linker zijde auto vertonen diepe inkepingen, abnormale beschadiging van de remschrijf links achter.
Aan de linker voorzijde remschrijf beschadiging waargenomen aan een zijde.

Via de werkplaats chef zal een onderzoek ingesteld worden op woensdag 1 april 2015.

Ook is het stuur gedrag niet prettig een rechte lijn rijden is haast onmogelijk auto wordt door veel argumenten met wind sterk beïnvloed. Wagen zal worden uitgelijnd.

Vervolg mechanische gebrek

Auto Ford C-max op woensdag 1 april gebracht, auto zou de hele dag moeten blijven in de namiddag kan de auto opgehaald worden.
Rond 12.15 ben ik even langs gegaan hoe het met de auto er voor stond.
Werkplaats ingelopen daarbij bleek dat de auto net klaar was.
Wat is er aan gebeurt was mijn vraag.
Er is een proefrit gemaakt van Den Haag naar Zoetermeer. remt prima en wat het stuur betreft is er een bout aan de draagarm vastgezet.
U kunt hem meenemen.
Bij terug komst was de remschrijf nog net zo als dat ik hem voorheen gebracht had.
Vervolgens ben ik naar de receptie gelopen en mijn ongenoegen geuit.
Mag ik de chef werkplaats spreken, dat ben ik zij de man achter de balie. Nee dat ben u niet, Klopt ik ben plaatsvervangend werk plaats chef. Wat nu gebeurt is aan de auto was niet de afspraak. Vervolgens bekeek hij de werkorder en opdracht, waarna hij zijn excuus aanbood. Mag ik de auto hier houden dan gaan we het morgen oplossen.
Of u maakt een nieuwe afspraak. wat een chaotisch bedrijf, ieder een werkt langs elkaar heen ofwel de een weet niet wat de ander doet en de receptie dat lijkt wel een callcenter, klanten vriendelijk weg sturen.
Nieuwe afspraak gemaakt 9 april voor 13.00 uur dan krijgt u nieuwe remschijven en remblokken achter aan beide zijde. U kunt er opwachten, plus minus 1,5 uur en dan kan u hem weer mee nemen.

Wordt vervolgd.

Vervolg 2 ,

Ford C-max gebracht op 9 april 2015, voor 1 uur overeenkomstig afspraak. Op de vraag om de te vervangen onderdelen te mogen inzien, hiervoor werd een geel stickertje bij de werkopdracht gevoegd.
Voortijdig afspraak gemaakt bij de afdeling verkoop, om tijdens de 1,5 uur durende reparatie een proefrit te maken met een demo auto C-Max.
Rem en stuur gedrag toonde veel overeenkomst.
Bij terug komst na ongeveer een uur werd mijn geparkeerde auto naar binnen gereden. Vervolgens kwam de man van de receptie met een sleutel aangelopen en vertelde mij dat de auto morgen klaar zou zijn en hij voor mij vervangend vervoer had geregeld.
Ik moest mij inhouden en met gebogen hoofd accepteerde ik het wederom niet nakomen van de afspraak. Wat zou je anders kunnen doen.
De volgende dag auto opgehaald. Vervangende onderdelen niet compleet, remblokken zaten er niet bij maar zijn wel vervangen????
Nooit meer naar Ardeo en of de volgende wagen dan ook nog een Ford wordt??
Wat ik met dit relaas wil bereiken of er nog meer Fords met dit gebrek rondrijden.
Wees gewaarschuwd bij de eerste APK kunt u verwachten dat deze kosten € 369,00 voor eigen rekening komt.
Tevens is dit gebrek niet veilig.

20000 km beurt

Volgens Ford Controlelijst Incl Airco Werking Controle € 205,00.
4, liter Olie 5W20 , Oliefilter etc.

4,8

Lezersreacties (9) (gesloten)

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.