Fiat Seicento 1.1 Sporting Abarth (2004)

Uitvoering | Seicento 1.1 Sporting Abarth |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Schommelschip
Nadat ik de auto in eind september heb gekocht ben ik er eigenlijk alleen maar blij mee geweest, de enige tegenvaller is dat de dempers lek zijn en er wat geluiden van achter komen, die hoop ik op te lossen met de dempers natuurlijk, na aanschaf heb ik er bijna elke dag mee gereden en het verbruik stond ik even bij versteld, met enigzins sportief rijden krijg ik 1:14 uit de fiat, daarnaast is de auto ook best fijn om te rijden bij hogere snelheden, wat je niet altijd hebt bij auto's van dit formaat, boven de 130 heb je eigenlijk alleen geluid van de motor die om hulp schreeuwt.
Naast de lekke schokdempers vind ik de vering ook best slapjes, als ik er in mijn eentje al in zit kan ik de auto met gemak op en neer bewegen, laat staan als de auto vol zit met 5 man, ja, 5 man in een seicento, het kan, alleen raakt de auto dan wel bij elke drempel bijna de grond. Ik heb al nieuwe schokdempers besteld en die gaan er binnenkort op