Fiat Punto Evo 1.3 Multijet 16v 85 Dynamic (2011)
Uitvoering | Punto Evo 1.3 Multijet 16v 85 Dynamic |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
lekker hoor!
Gisteren de nieuwe Punto Evo MJ 85 Progressive Black opgehaald.
Hij (zij?) rijdt echt lekker. uiteraard nog wat stroef schakelend, voorzichtig remmen, beetje rekening houden met de toeren (vlot opschakelen)
Heerlijk weer vandaag dus de airco ook reeds gebruikt.
Is nog wel erg dorstig (7,9 l/100 km), maar dat zal wel beter worden de komende honderden kilometers (en zo niet , dan naar de dealer, ik las ergens in een forum al een foutje van de fabriek).
Ik zal later de update geven.
ja het gaat hard (snel)
Even een korte update.
Het verbruik holt achteruit (de goeie kant op dus)de tripcompu geeft nu aan 5,4 l/100km en op km stand 676 nog 200 km te gaan en de tankmeter op +/- 1/4.
Vandaag het gebrek aan Blue&Me gecompenseerd met een handsfreesetje (Prim)van de Conrad voor € 29,90, werkt perfect.
Alles begint al wat "losser" te raken, schakelen gaat soepeler,remmen al iets gedoseerder en zelfs de banden komen "los"
Het valt steeds meer op hoe stil deze oliestoker is. Dochter heeft een Seat Leon van 2008 met pompverstuiver en was zeer aangenaamd verrast toen ze even met mama meereed.
Ons en jullie gelijk wordt nog eens bevestigd door de verkoopstatistieken van maart. Na de (over-?)gewaardeerde Polo (2147 ex) en best wel leuke maar kleine Twingo (2133 ex)op de 3e plek met 2066 verkochte exemplaren is de Punto een echte verkooptopper , EN TERECHT