Fiat Panda 1.2 Edizione Cool (2011)

Fiat Panda
Fiat PandaFiat PandaFiat PandaFiat PandaFiat PandaFiat PandaFiat PandaFiat Panda - interieurFiat Panda - interieur

UitvoeringPanda 1.2 Edizione Cool
Versnellingen5, Semi Automaat
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

mijn eerste week met de panda

• 550 km

20-01 de Fiat Panda 1.2 edizione cool opgehaald bij Bochane in Nijmegen. Electroclash Grey. Mooie stijlvolle kleur. zwart interieur. De eerste 500 km zijn uitermate goed bevallen. Even wennen dat de ruimte iets krapper is van mijn vorige wagen. Maar dit went vrij snel. Eigenlijk alleen maar positieve punten. Hoge zit, makkelijk inparkeren. Even afwachten hoe het verbruik is. Heb 1 x getankt ( was ff in belgie) en na 350 km een gemiddeld verbruik van 1:17, maar dat moet nog beter worden, maar de wagen moet nog iets ingereden worden. Continental banden maken wat lawaai. Grip is wel OK.
update 13-03-2011:
Heb de Panda nu bijna 2 maanden en heb er inmiddels 4000km mee gereden. Het is echt een heerlijke auto. Je merkt dat de motor nu ingereden raakt en dat zie je ook in het verbruik. gemiddeld verbruik ik nu 5.5 liter op 100 km. dus net geen 1 op 20. Maar die 1 op 20 hoop ik in de zomer te gaan halen.Ook merk je dat hij iets feller wordt als je het pedaal even flink in trapt. Al is het vermogen in de 5e versnelling niet erg veel. Maar dat is eigenlijk ook niet zo heel erg. Je leert er mee omgaan. Ook qua ruimte kan je toch best veel kwijt. Als je de achterbank naar voren klapt, dan kan je er echt veel in kwijt. al met al is de panda zijn geld dubbel en dwars waard.