Fiat Panda 1.2 Dynamic (2004)
| Uitvoering | Panda 1.2 Dynamic |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Sinds een week zijn wij de trotse bezitters van een Fiat Panda Dynamic 1.2 .
Het is een leuke wagen om te zien, zowel van buiten als van binnen is het een prima afgewerkte auto. Toch altijd een heikel punt bij automobielen van Italiaanse komaf. De dynamic uitvoering is rijk voorzien van een aantal handigheden. Aangevuld met een ’soundpakket’ en een in gelijke delen neerklapbare achterbank is de wagen voor ons helemaal af.
We genieten nog elke dag de vele snufjes zoals: electrische spiegels, de electrische ramen voor, soundpakket en de dual-drive stuurbekrachtiging
Voor muziekliefhebbers is het soundpakket een ’must’ Bediening van de Radio/CD speler op het stuur, 6 speakers en een subwoofer van 100 W zorgen voor perfect geluid.
De ’city’ stand vind ik persoonlijk vrij overbodig, omdat de auto van nature al licht bestuurbaar is, maar mijn vrouw maakt er vrij veel gebruik van zoals bij het fileparkeren. De Panda is een vlotte auto en staat z"n mannetje zowel binnen de bebouwde kom als op de snelweg. Voor de prijs een goede, mooie, moderne auto.
Tot nu toe geen problemen, maar we hebben de auto nog niet zo lang.