Fiat Panda 1.2 69 Active (2010)
Uitvoering | Panda 1.2 69 Active |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Een maand gereden...
Op donderdagavond 1 juli hebben we na 13 weken wachten onze nieuwe Fiat Panda 1.2 69 Active op mogen halen. Daar stond hij dan, in die mooie fel gele kleur (dus niet die fletse gele kleur). Een waardig opvolger voor onze Seicento, welke we toch al bijna 5 jaar in ons bezit hadden.
We zijn de eerste kilometers zonder noemenswaardige problemen doorgekomen. Het verbruik wat opgegeven wordt (4,9 liter / 100km) komt vanaf het begin aardig in de buurt. De eerste tank 5,6 liter, de laatste 5,3. Dus wat betreft zuinigheid een superauto. Ruim 600 km rijden op een 35 liter tank is gewoon goedkoop rijden.
Enige probleem: de bumpers bleken een lichtere tint geel te hebben als de rest van de auto. Het contact hierover met de dealer (Lennaerts, Beesel) is super geweest, en het probleem wordt ook super opgelost. Op 23 augustus gaat hij een paar dagen weg, en wordt hij overgespoten. Ons is toegezegd dat we dan een paar dagen kostenloos mogen genieten van de Fiat 500 (met een beetje geluk de cabrio).
Conclusie tot nu toe:
Deze hadden we veel eerder moeten bestellen!!!