Fiat Panda 1.1 Active Plus (2005)

Fiat Panda 1.1 Active Plus (2005)

UitvoeringPanda 1.1 Active Plus
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2018

Erg zuinige auto

De ''Panda'' rij ik al een paar maanden en wat mij op valt is dat de comfort kwa demping binnen erg in orde is, hij is erg stil binnen de bebouwde kom en op snelweg hoor je een beetje bandgeruis maar dit is niet zo storend.

De reden dat ik zelf een tijd geleden een panda als 2e auto heb gekocht is, om zo zuinig mogelijk naar werk heen en weer te rijden, ik moet elke werkdag rond de 70km op de snelweg rijden.
En heb dan nog een grote snellere auto voor in de weekend staan, en is deze auto voor mij als een '''Daily'' auto te benoemen.

En hij doet het uitstekend voor een zuinige auto want ook als je af en toe even door rijd blijft de ''panda'' verbazingwekkend zuinig en ook nog met redelijk goede comfort voor zijn segment.

Enige wat ik er heb laten vervangen zijn de remblokken en voor de rest mankeert er helemaal niks aan, alleen hoor ik af en toe als ik rond de 30km/h rij de voor wielophanging af en toe wat kraakgeluiden maken, niet heel luid maar alleen hoorbaar als je de zijraam open hebt staan.
Volgens de dealer niks aan de hand en kwa sturen etc merk ik zelf ook geen problemen of trillingen.

Ik ben van plan deze auto lang te houden dus meer reviews zullen er zeker volgen.

Mocht je interesse hebben in de verbruik van deze versie 1.1 motor, kun je dit ook bekijken op mijn verbruiksmonitor.