Fiat Multipla 1.6 16v SX (2003)
Uitvoering | Multipla 1.6 16v SX |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
verbazingwekkend fijne auto
Zochten al een poos een 6/7 zitter voor weinig erbij. voor de 3000 euro krijg je eigenlijk helemaal niks of al een auto met misschien nog problemen. De volgende auto's overwogen en/of gereden:
Mazda 5: rijdt goed, maar geen bagage ruimte en mini plekken
Opel zafira: meerdere met problemen, weinig bagage ruimte en weinig overzicht met rijden
honda frv: te duur
Multipla: Kinderen moetsen huilen bij het idee om hiernaar te kijken. Ben zelfs geslagen... Kinderen hebben ook altijd wel gelijk.
Toen multipla gereden, geen stoel teveel. Veel ruimte, ook voor de bagage. Rijd super goed met veel overzicht. Was helemaal verkocht door zijn ulitieme praktische gebruik, en reed geweldig. Ik hoek m beter dan mijn c klasse avantgarde.
Hiermee naar wintersport geweest, 400 km in een stuk rond de 140/150 no probs. Op wintersport alle snowboards en skies in de bagage ruimte overdwars, plus kon met snowboardboots gewoon rijden, iedereen had dan ook al de schoenen aan plus helm op. echt lache.
betrouwbaarheid zal ik later reviewen.