Fiat 500C TwinAir 85 Pop (2013)
Uitvoering | 500C TwinAir 85 Pop |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Toch maar weer een cabrio erbij !
We deelden onze Zafira mat onze dochter. Mijn vrouw wilde toch graag een autootje erbij. Dan maar weer een cabriootje. Onze eerste cabrio was een witte Golf I, de tweede een Renault Megane en nu dus een Fiat 500 Cabrio sinds 1,5 maand. Wat een heerlijke autootje. Inmiddels staat de teller op 166.000 km en behoorlijk wat kilometers met het dak open gereden, werkt perfect.
Het is schakelbak geworden van de eerste eigenaresse met sluitende onderhoudshistorie. Inmiddels waren er een aantal zaken vervangen/ gerepareerd. Condensator airco, versnellingsbak, remschijven voor en 4 nieuwe bandjes. Bij aflevering onderhoudsbeurt, perfect geregeld.
Het rijdt prima, start/stop is soms lastig omdat de gasrespons soms wat traag is, daar ga ik naar laten kijken. Met 6 maanden BOVAG is dat geen probleem.
In een test kwam naar voren dat het verbruik rond de 1:15 ligt in plaats van 1:20, dat klopt helaas maar dat mag de pret niet drukken. Kortom, heerlijk autootje en dat voor € 5.500 !