Dodge Nitro 3.7 V6 4x4 SXT (2008)

Dodge Nitro 3.7 V6 4x4 SXT (2008)

UitvoeringNitro 3.7 V6 4x4 SXT
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010

Ervaring

De Nitro is voor mij een logische opvolger van de Cherokee.
De enorme motor en goede looks hebben voor mij de doorslag gegeven. Een aparte auto waar kinderen nog steeds hun hoofd voor omdraaien. Geen 13 in een dozijn.
Mede door de grote 20 inch wielen, side bars en bullbar.
Ik ben zeer tevreden over comfort en prestaties. Vooral in de winter is het een super auto (mis alleen voorruitverwarming.
Door het hoge verbruik en de huidige benzine prijzen heb ik in 2012 LPG (Prins)in laten bouwen. Wel een dure grap maar tot nu toe zonder enig prestatieverlies.

Nadeel
Heb recentelijk de uitlaat moeten vernieuwen. Na 4 jaar vind ik wel rijkelijk snel. Vervanging in origineel is zo duur dat ik besloten heb om een RVS uitlaat te laten plaatsen. Geeft ook nog eens een wat sportiever geluid.

4,3

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens