Daihatsu Trevis (2009)

Daihatsu Trevis (2009)

UitvoeringTrevis
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

We hebben de Trevis nu een week of twee. Rijdt als een zonnetje. Enige probleem wat we hebben is dat de ringen rond de deuropeners loslaten doordat het interieur van leer gemaakt is.

De dealer heeft hier foto's van genomen en is met het leerbedrijf in overleg over een oplossing.

Eerste beurt

Inmiddels rijden we een jaar rond in de Trevis. Geen klachten over het wagentje, alles werkt. Op de snelweg gaat het prima tot 120, sneller moet je hiermee niet willen. Wel erg windgevoelig.

Sta nog steeds verbaasd over de hoeveelheid praktische binnenruimte. Onlangs nog erin gereden met vijf volwassenen, ging prima (klein ritje)

Praktijk verbruik is 1 op 14.

Nog steeds een perfect autotje

Inmiddels ruim vier jaar verder. Rijd nog steeds dagelijks met de Trevis naar mijn werk en gemiddeld eens per maand van Den Haag naar Friesland.
De Trevis heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Inmiddels wel de remblokken vervangen en de tweede set banden.
Mijn gemiddeld verbruik is 1 liter op 14,4km bij een pittige rijstijl.

Dank je wel!

Vandaag ga ik mijn trouwe Trevis inruilen. Hij heeft een kleine vijf jaar en 68500 kilometer mij perfect vervoerd.
Op standaard slijtage onderdelen na, zoals lampjes en banden, heeft hij nooit wat gehad.
Met een pittige rijstijl was mijn verbruik ongeveer 1 op 15.

Degene die deze auto koopt als occasion heeft er een goede, betrouwbare auto aan.
Ik heb een nieuwe baan, met veel meer snelwegkilometers en heb hem ingeruild voor een Lexus CT200h uit 2012.