Daihatsu Gran Move 1.6i CX (2000)

Daihatsu Gran Move

UitvoeringGran Move 1.6i CX
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2009

Deze auto gekocht omdat wij gezinsuitbreiding kregen nu drie kinderen op de achterbank.
Wij wilde een grotere auto die voldoende plek zou bieden aan ons gezin plus bagage.
De kosten wilde ik toch wel enigzins onder controle zien te houden uiteraard zou het hoger worden maar dat wilde ik tot een minimium beperken.
Deze auto gekocht bij een merkdealer, je weet dat je dan wat duurder uit bent in aanschaf maar je krijgt er wel een stukje zekerheid voor terug in de vorm van een bekende historie daeler onderhouden en niet te vergeten bovag garantie.
Dit type auto had ik al langer ingedachte om de wel bekende redenen japans dus betrouwbaar en veel ruimte voor een zo minimaal bedrag per maand.
Tot nu toe zijn al deze vooroordelen allemaal waar echt veel ruimte 400 lit. bagageruimte en een zeer practice in te richten interieur en nog zeer netjes ook.
Buiten wat gebruikers sporen mankeerd er helemaal niets aan deze 9 jarige auto.
Het verbruik ligt tussen de 1-14, 1-15 ben een ruistige rijder dus ga er een sport van maken het hoogst haalbare te halen zonder een gevaar op de weg te worden maar daar heb ik alle vertrouwen in na de eerste paar weken en 2 x getankt te hebben.
Problemen helemaal niets het betreft een CX uitvoering dus alles zit er op en aan en funcioneerd zoals het zou moeten.
Het enige nadeel zou kunnen zijn het wat ingehouden model( wat ouderwets zoals je wilt ) maar in de two tone versie metalic blauw grijs valt dat mijn inziens best mee maar aan de andere kant waar heb je nu eigenlijk een auto voor.