Daihatsu Feroza Resin-Top EL-II (1993) #2

autoreview

Daihatsu Feroza Resin-Top EL-II (1993) #2

Signalement

UitvoeringFeroza Resin-Top EL-II
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf151.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Na 10 jaar Suzuki Samurai (2 stuks) krab ik me nu soms toch wel es ff achter de oren. ’t Is net zoiets als anderen met Mac-computers zullen hebben: waarom heb ik dit nu pas ontdekt?
Niet dat we iets op de Samu te mopperen hadden, behalve het benzineverbruik (1:7,5 gemiddeld) en roest, de Feroza is toch van een andere wereld. Ofschoon al ruim 13 jaar oud lijkt ie haast als nieuw. Een keiharde stijve auto, en dat schijnt niet exemplarisch te zijn heb ik me laten vertellen.
Degelijkheid die je alleen van ’de buren’ gewend bent. Lijkt onverwoestbaar en exponent van de spreekwoordelijke japanse betrouwbaarheid.

Update Juni 2007. Ze staat nu te koop. Zie de bazaar hier elders. We rijden er te weinig mee en daarbij teveel korte ritjes waarmee het verbruik komt op 1:8,5. Ofschoon zuiniger dan een Suz vinden we dat net iets te gek.

PROBLEMEN

Geen, en naar het aanvoelt worden die voorlopig ook niet verwacht.

Update Juni 2007: Tussentijds 1x probleem met bougiekabel gehad (vervangen).

3,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens