Daihatsu Cuore 1.0 Clever (2010)

Daihatsu Cuore
Daihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu Cuore

UitvoeringCuore 1.0 Clever
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

perfect

Ten eerste wil ik Dhr.Reubsaet,als Dealer van Daihatsu uit Geleen,Hartelijk bedanken voor zijn ,vriendelijkheid ,aanvoelen wat zijn klant wil met welke problemen hij zit!Na Daihatsu Move,Cuore 2005,Sirion 2007,cuore 2009!Over alle 100% tevreden,Move ingeruild voor een leuke Sirion ( prima ).Maar toen kwam de nieuwe belastingvrije cuore,met een kleine beurs moet men direct reageren?Toch foutje gemaakt,als oudere met atrose klachten en dergelijke,had ik niet voor een zonder stuurbekrachtiging moeten kiezen!Na een jaar kwam ik er toch achter dat hij weer weg moest ,vanwege het niet snel kunnen reageren in bochten,rotondes en vooral in de eifel b.v.!Ik betrapte mij op onveilig rijgedrag ,waarop de beslissing viel om samen met mij vrouw met de Dealer ( Reubsaet ) in Geleen te gaan overleggen.Een geweldig begrip toonde deze Dealer,een goede inruilprijs,daarbij een mindering in bijbateling>Dat was ons een welverdiend ( Bloemetje )waard aan dit goede tot uitstekend bedrijf.Nogmaals bedankt.
Nu over alle Daihatsu"s in totaal 6x,daarvoor div:andere merken gehad,geen merk in de kleine klasse kan en is beter als Daihatsu,hij laat je nooit in de steek,zeer zuinig trekt lekker snel en kan overal mee ook bergop!Ook op de autoweg.Het grootste pluspunt de zitplaatsen,ruimte met instappen,de ruimte achter de voorstoelen vind je in geen andere auto,zelfs niet in grotere modellen!
Wij plaatsen 2x boodschappenwagentjes rechtop achter de zittingen!Wat een geweldige gebruikers auto voor te shoppen! wij melden ons weer na meer K.M. Groeten aan alle tevreden Daihatsurijders met hun Dealers! J.O./ uit Limburg.