Daihatsu Cuore 1.0 Trend (2007)

autoreview

Daihatsu Cuore
Daihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu CuoreDaihatsu Cuore

Signalement

UitvoeringCuore 1.0 Trend
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf41.432 km
KM-stand laatst80.080 km
Lezerswaardering: 70%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Overtreft alle verwachtingen

 • 41.200 km

November 2018 ging ik op zoek naar een zuinige stadsauto: een niet-Europeaan, minimaal 10 jaar oud, automatisch en als het even kan afkomstig van een eiland. Die vond ik op Tholen uit 2007-09 met 41.200 km en een ccvt, in staat van nieuw. Hoe warmer het is, hoe zuiniger die rijdt: eind 2018 reed ik een tank gemiddeld 1:20km, tijdens de winter gemiddeld 1 op 17 en recent weer 1:20km.

Jaarbeurtje

 • 67.389 km

Wagen blijft keurig rijden, grote beurt maar 255,67 en ik blijf me verbazen (bij een Europeaan is dit ondenkbaar van die leeftijd). Minpuntje is wel dat hij met E95 niet veel kan, wegens die ethanol toevoeging wordt hij navenant minder zuinig, dus voortaan (vanaf 70.500km wist ik dat pas) E5 tanken. Vanaf de E95 toevoeging ging de motor zwaarder klinken, dus vroeg ik wanneer de uitlaat vervangen moest worden. Bleek nooit voor te komen: die is van rvs!

Boezies vervangen + APK

 • 80.080 km

Het blijft een genot deze wagen, in onderhoud bij Piet Brands V.O.F. ,Zeijen. Tot mijn verrassing zaten er nog originele boezjies in, ik wist niet dat dat kon. Maar ik was natuurlijk schakelbakken en Europeanen gewend. En regenbanden vervangen.
Samen incl. APK en jaarbeurt 341,96 euro

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (7)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens