Dacia Logan MCV TCe 90 Prestige (2014) #4
Uitvoering | Logan MCV TCe 90 Prestige |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
inrijden
Een tijdje gereden in de stad en op de buitenweg. gem. benzine verbruik is 7.4 voor beide benzinetankbeurten. Auto is goed maar heeft een paar min puntjes die overdreven goedkoop zijn uitgevoerd. mijn grote ergernis is de aansluiting van veiligheidsriemen met de vergrendeling. Deze is met een armleggen voor bestuurder en mede passagier moeilijk te vinden. verder de knoppen van de beweegbare achterruiten zitten op een onmogelijke plek die moeilijk te bereiken zijn. het gemis aan een met rubber afgezet pedaal voetplek om met lange tijden te rijden ontbreek en doet een behoorlijke aanslag op de bekleding. verder is mij gebleken dat met de showroomauto de wegligging stabieler en geluid minder was dat de aangekochte auto. Ik overweeg om de proefrit met die auto over te doen. Verder voldoet de auto prima aan de te verwachte prijs kwaliteit verhouding. De motor doet het goed in het normale verkeer. het advies van snel schakelen is niet perse nodig. De opmerking van de garage dat de auto in het begin olie verbruikt doet mij denken/oppassen. Mijn vorige auto's van Mazda t/m Renault heb ik nooit hoeven bijvullen.
Een hele grote ........ stationwagen
Met schrik heb ik twee artikelen gelezen over recente testen over de Dacia Logan mcv90. Eerst de test in de oplage van de ANWB ter vergelijk met andere auto's en kort daarom een veiligheid test door de ANWB. Ik ben daar behoorlijk van geschrokken. Als ik dit lees dan is een verkoop/waarde van mijn auto geen vanzelf- sprekendheid meer.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee