Dacia Jogger TCe 100 Bi-Fuel Comfort 7P (2022)

Uitvoering | Jogger TCe 100 Bi-Fuel Comfort 7P |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Eerste ervaring Dacia jogger bifeul 7 pers
Ik had een Logan mcv op lpg prima bevallen .nu sinds mei 2022 een voorraad Dacia jogger op lpg .hele andere auto veel ruimte ook en weggedrag stijver beter .tevens de stoelen zijn beter dan een Logan mcv .vaste trekhaak merk arrago Spaans 1200 kg kogeldruk 90 kg 13polige specifieke set Jaeger vorige week eronder laten zetten bij trekhaakcentrum utrecht scheelde €550 met de dealer . Er staat nu 6000 km op ben er mee naar Duitsland geweest op de autobahn de 180 km op de teller aangetikt onbeladen en valt me op dan ligt ie nog als een blok op de weg , in Duitsland rij ik gemiddeld 130 km hoger waar het mag ,brandstofverbruik ligt aan je rechtervoet en snelheden maar bij een lpg prijs van 0,78 nu 15-10-22 Total houten let ik er niet op, 1 op 12 haalt ie op zn sloffen bij korte ritten , er gaat 30 liter LPG in bij lege tank ,ik schakel bij 2700/3000 toeren hoger is onnodig hij moet het hebben van z'n koppel. Een enorme goeie kachel blaast snel warme lucht beter dan bij de vorige Logan mcv!
Een reserviel 15inch past nu ook in de kofferbak rechtop tegen de achterbank aan met elastische bandhaken Action staat ie mooi strak tegen de achterbank de haken klik je gewoon aan de achterbank bevestigingen super ?
Ik moet zeggen met de navigatie via google maps via mn telefoon werkt super op het beeldscherm is top nooit geen updates meer nodig.ik heb handvat covers carbon en deurdrempel stickers carbon erop gezet via AliExpress voor beschadigingen met het nieuwe Dacia logo. Tot nu toe tevreden wil deze auto een lange tijd rijden dus ben benieuwd
PRIVATE LEASE Dacia Jogger

Dacia Jogger 1.6 Hybrid 140 Expression 5p. AUTOMAAT carplay ALLINPRIJS
- 2023

Dacia Jogger 1.0 TCe 110 Extreme 7p. | Navigatiesysteem | Stoelverwarming | Automatische airconditioning | Achteruitrijcamera
- 2022

Dacia Jogger TCe 110 Extreme | 7 PERSOONS | NAVI | CAMERA | STOELVERWARMING | ALL-SEASONBANDEN | CRUISE CONTROL | CLIMATE CONTROL | PDC | LM
- 2024