Dacia Duster TCe 125 4x2 Prestige (2016)

Dacia Duster
Dacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia Duster faceliftDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia Duster

UitvoeringDuster TCe 125 4x2 Prestige
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2016

Wisseling van de wacht

• 569 km

Peugeot 2008 naar mijn dochter en ik i.v.m. hogere instap naar de Dacia Duster. Mijn eerste indruk is. Een goede wegligging en rustig sturen. De motor is prima en reageert goed. De stoel zit op een goede instap hoogte en de leren bekleding kan worden verwarmd wat nu wel lekker is.
De hond moet iets hoger springen om in de ruime bagage ruimte te komen. De uitrusting van de auto is van mindere kwaliteit waardoor de achter zitting wat moeilijker is op te klappen. Verder ontbreken een aantal extra's zoals automatisch inklappen van de buiten spiegels en nog een aantal extra's. Maar gezien de aanzienlijke lagere prijs dan een vergelijkbare auto ben ik toch bijzonder tevreden over deze recht toe recht aan auto.

3,0

PRIVATE LEASE Dacia Duster

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens