Dacia Duster HYBRID 140 Journey (2024) #4
Uitvoering | Duster HYBRID 140 Journey |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Fijne stoere auto
Ben nu 4 maanden in het bezit van de nieuwe Dacia Duster en ben zeer tevreden met deze auto. De auto rijdt fijn en soepel en heeft een prima wegligging. Wel moest ik even wennen aan het wisselen tussen electrisch en op de motor rijden. Soms hoor je hem zacht brommen en daarna is hij weer stil. Maar dit is dan ook mijn eerste hybrid. Het benzine gebruik vind ik, zeker voor dit formaat, prima. Ik kom uit op 5.6L/100km. Wat beter had gekund zijn de spiegels. Deze geven wat windgeruis. Ik las in een andere review dat er problemen waren met het display. Ik heb 1x gehad dat alles op zwart ging. Na het opnieuw starten van de auto deed het display het weer en heb er daarna ook geen problemen meer mee gehad. Een enorm pluspunt is dat je met 1 simpel knopje alle irritante piepjes en alarmpjes uit kunt zetten. Wat er uit moet kun je zelf instellen. Top!
Deze auto is geen racewonder maar gaat goed mee in het verkeer. Bij heel snel optrekken blijft hij soms wat lang in een lagere versnelling rijden. Alsof hij even moeite heeft met de versnelling kiezen. Dit zou beter kunnen maar het stoort me niet. Conclusie: ik vind het een fijne, ruime en stoere auto en zal hem ook zeker aanraden.