AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Dacia Duster HYBRID 140 Journey (2024) #3
Uitvoering | Duster HYBRID 140 Journey |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Goede rijeigenschappen qua Comfort
Na de eerste 500 600 Km begonnen de eerste problemen zich te vertonen : Camera uitval : Navigatie haperde : Dashboard ging op zwart dan weer normaal . Nu na totale reset doet de auto wat ie moet doen dus over het geheel niks te zeuren. P.s voor deze prijs qua uitvoering kan deze zich meten met andere duurdere merken zonder gewag te maken over het Zg harde plastic.
7,5
PRIVATE LEASE Dacia Duster

Dacia Duster 1.6 Hybrid 140 Extreme 360 Camera, Carplay, All season
- 2024
€ 30.945

Dacia Duster 1.6 Hybrid 140 Journey | Apple Carplay | Android Auto | Achteruitrijcamera |
- 2024
€ 30.945

Dacia Duster TCe 100pk ECO-G Journey | Blind spot warning | Parkeersensoren voor/achter | 360 graden camera |
- 2025
€ 29.945
Lars: 'Als klein ventje was ik al fan van normale auto's als de Swift'
Vergelijkende test
Goedkoop zijn ze niet meer, wel hybride: Dacia Duster vs Kia Niro - Vergelijkende Test
Test: Dacia Duster (2024) – SUV voor de stadsjungle
Nieuws