Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 150 Business (2014) #2

autoreview

Citroën C4 Grand Picasso
Citroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand PicassoCitroën C4 Grand Picasso

Signalement

UitvoeringGrand C4 Picasso BlueHDi 150 Business
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand laatst106.000 km
Lezerswaardering: 57%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Best wel een fijne auto

 • 106.000 km

Inmiddels zit de eerste 100.000 km met de auto erop en al met al behoorlijk tevreden. In het begin wat strubbelingen met de elektronica, gaf een storing terwijl er niets aan de hand was (maar beter dan andersom) maar de laatste 80.000 geen problemen.
Er zijn wel wat minpuntjes te noemen. Het navigatiesysteem slaat nergens op. Pas op het moment dat je de snelweg opdraait geeft het aan dat er jouw route een file staat. Als het een keer tijdig een file aangeeft dan zijn de alternatieve vaak erger dan de file (voor 2 kilometer geeft het systeem een alternatief van 50 kilometer omrijden aan). En ook de gewone keuzes zijn vaak curieus. Als je de smalle straatjes van Napels wilt zien is het wel een leuk systeem.
Tweede minpunt is de adblue Dat spul is altijd op ruim voor de beurt. De tankinhoud is afgsteld op de theoretische rijafstand die je kunt halen bij het norm gebruik. Zelfs zonder sjoemelsoftware is er een groot verschil tussen theorie en praktijk.
Voor de rest een auto die vlot trekt, comfortabel rijdt en heerlijk ruim is. Misschien over 50.000 km nog maar een nemen maar dan met een losse TomTom en zonder panoramadak want dat is alleen maar leuk in de showroom.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja