Citroën Grand C4 Picasso 2.0 HDiF 150 Ligne Business (2010)

Citroën C4 Picasso
Citroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 Picasso 5-zitsCitroën C4 Picasso 5-zits

UitvoeringGrand C4 Picasso 2.0 HDiF 150 Ligne Business
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

Wat heb ik spijt!

De tittel zegt het al. Wat heb ik een spijt dat ik een citroen heb aangeschaft. Ik heb mij laten overtuigen door reviews/testen waarin werd beweerd dat C4 Picasso kwalitatief een goede auto is.
Dat is dus absoluut niet zo. Heb al een paar keer stil gestaan (in 1 maand!!!). Problemen in elektronisch circuit/boordcomputer. Ruiten die niet meer open of dicht gaan. Gerammel in auto. Airco die niet goed werkt. Ruiterwissers die weigeren, etc.

Betreft lease auto bij PSA (Citroen) geleast. Geleverd door Citroen Amsterdam. Ik kan heel genuanceerd over aanschaf bij garage en contacten met leasemaatschappij schrijven. Heb ik geen zin in. Garage is heel servicegericht tot aan het moment dat je de auto hebt aangeschaft. Daarna kun je, ongenuanceerd gezegd, naar de klote lopen. PSA finance is nog erger. Gaan niet in op klachten, zijn niet bereikbaar. Houden zich niet aan contarct, brengen meer kosten in rekening. En dreigen direct met deurwaarder als je e.e.a. aankaart. Oplichters zijn het. Heb gegoogled en begrepen dat veel meer mensen problemen hebben met PSA.

2,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee