Citroën Grand C4 Picasso 2.0 HDiF 138 Ligne Business (2009)

autoreview

Citroën C4 Picasso
Citroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 Picasso 5-zitsCitroën C4 Picasso 5-zits

Signalement

UitvoeringGrand C4 Picasso 2.0 HDiF 138 Ligne Business
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf5.000 km
KM-stand laatst29.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

eerste ervaringen

 • 5.000 km

Begin maart mijn 'dame' Grand c4 picasso 2.0 hdi Ligne business met EB6V mogen ophalen!
Tot op heden zijn er bijna 5000 km probleemloos onder de wielen doorgegleden en ik moet zeggen: met zeer plezier!!

De auto is comfortabel, toch snel, verbruik kan iets beter (nu 1 op 14) en zeer ruim en praktisch. WE kijken ernaar uit om met de auto op vakantie te gaan!!

Ook de electronisch bediende automaat bevalt mij erg goed. Zeker als je in de file rijdt is het een uitkomst!

Als extra opties is er aftermarktet leer ingebouwd en zijn er 17" wielen gemonteerd. M.i. een zeer geslaagde combinatie!

storingen:
tot op heden geen.

2e update

 • 11.500 km

inmiddels kleine 12000 km op de teller staan en ik moet zeggen tot volle tevredenheid!!

intussen ook met aanhanger / caravan gereden. Auto heeft er geen enkele moeite mee! diesel heeft voldoende koppel om aanhanger van 1500 kg weg te krijgen. de EB6V functioneert prima, inhalen en versnellen vraagt enige gewenning.

Dus overall een 8+!!

3e update

 • 29.000 km

nog steeds erg tevreden over mijn GC4 picasso! Ook in de vakantie heeft hij het super gedaan! Geen problemen, ook niet in het trekken met onze caravan! Bijna 3500 km gereden in de vakantie.

binnenkort een 30000 km beurt. zoals gezegd geen bijzonderheden, paar kleine puntjes. Raambediening bij passagier is bijvoorbeeld andersom. Zal kwestie van stekkertjes zijn...

Dus tot zover chapoo!!

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens