Citroën Grand C4 Picasso 1.8 16V Ambiance (2007)
| Uitvoering | Grand C4 Picasso 1.8 16V Ambiance |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2007 |
| Jaar van aanschaf | 2007 |
| KM-stand laatst | 20.000 km |
Problemen, problemen, problemen.
Een grote illusie. Vandaag hebben we de auto ingeruild!
Het feit dat hij in 14 maanden tijd voor 18 dingen bij de dealer is teruggeweest.
Bij 13,000 kilometer koppakking kapot. Daarna heeft hij niet meer goed gereden. Verschillende malen bij de dealer geweest. Bougies vervangen, bobine vervangen, verschillende malen de software opnieuw ingelezen.
Ook voordat de koppakking kapot was hebben zich al verschillende motorische mankementen voorgedaan.
Natuurlijk, er zitten ook kleinere dingen bij, maar het feit dat de auto vanaf juli niet meer normaal gereden heeft, lijkt ons toch niet normaal voor een auto van deze leeftijd.
Wat ik vooral hoop voor alle c4 picasso bezitters, is dat de mensen die over het beleid gaan, bij zichzelf ten raden gaan, waar het misgaat tussen mens en organisatie. Het kleuterniveau wat ze er op nahouden bij Citroen Nederland, zijn ze na zoveel jaren nog steeds niet ontstegen.
U begrijpt, voor ons nooit geen Citroen meer.
Kapotte koppakking bij slechts 13.000 kilometer
Stotterende motor, herhaaldelijk probleem (bougies, bobine, nieuwe sofware)
Kapot dashboardkastje
Kapotte motor van de elektrische ramen
Kapotte sleutel
Loslatende bekleding
Rechter buitenspiegel kraakt
Diverse plastic onderdelen die spontaan loslaten.
Lekkage tussen de voordeur en het voorraam.
Wederom speling in het dashboardkastje.
Ook is er in tussentijd een terugroepactie betreffende missend plaatje bij rempedaal.
Terugroepactie kachel.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Citroën Grand C4 Picasso 2.0 16V – 2008 – 507.935 km - Klokje Rond

Citroën C4 Picasso 2006 – 2013 - Doorgelicht

Occasion Aankoopadvies: Citroën C4 Picasso (2006-2013)

Test: Citroën Grand C4 Picasso 1.6 THP Ligne Business (2009)